Ik ben druk in de weer met het verbreden van mijn botennetwerk. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en er zijn nogal wat boten en mensen die op boten varen in Amsterdam. En daar past accordeonmuziek heel feestelijk bij.

Voor de mensen die dit lezen en entertainment zoeken voor op hun boot (of schip, sorry): Ik speel de Amsterdamse klassiekers verwerkt in een rustige medley die heel goed past bij bijvoorbeeld een gids of een gidsende kapitein. Dan wisselen we wat af en speel ik de juiste nummers op de juiste plaats. Ik hoef hier niet perse bij te zingen.

Ik doe ook ‘Accordeon Karaoke’. Ik ken heel veel liedjes uit mijn hoofd. Frans, Duits, Disco, Shanti’s… De gasten kunnen een liedje bestellen en dat zingen we dan samen. Simpel en effectief! Ook genoeg nummers voor touristen.

Cabaret op maat: Ik verdiep me in een situatie (bedrijfsuitje, familiefeest, afscheidsborrel etc) en stel een speciaal programma samen. Onvergetelijk! Ik schrijf ook eigen cabaretnummers dus dat komt dan goed van pas.

Ik heb ook bedacht dat mensen aan mij mogen verdienen. Dat geldt ook zeker voor mijn vrienden. Als je mij ergens weet te boeken, bel me dan, dan maken we samen een mooie prijsafspraak, is dat niet gezellig?

Ook voor regenachtig weer of (ja, ze komen er in de verte alweer aan) tijdens de feestdagen…

Love you all!