Bedrijfstheater, congressen, liederen op maat

Bij het Pleegtheater, Theater Veder en de Meisjes van Plezier heb ik veel bedrijfstheater gespeeld. Voorstellingen waarin bepaalde knelpunten op humoristische wijzen worden aangekaart, uitvergroot en besproken.
Ik heb deze voorstellingen nog niet op eigen houtje geproduceerd maar wil er graag in groeien. Ik heb ontdekt dat ik behoorlijk komisch en to the point uit de hoek kan komen. Dit gelardeerd met integere zang en accordeon spel zorgt samen voor de zogewenste lach en de traan.

image

Ik ga graag met u in gesprek over welke issues u aan het licht zou willen krijgen en wat ik daarin voor u zou kunnen betekenen. Omdat ik hierin lerende ben en mijn netwerk nog op moet bouwen, kan ik u een mooie prijs aanbieden.

Ook schrijf ik graag liederen op maat. Voor congressen maar ook zeker voor (en over) familie aangelegenheden. Een mooi kado!